Szerda este irány a csarnok

boti_tippmixA Liga Kupa keretében érkezik a Kecskemét gárdája, Bakó Botond vezetőedző szeretné látni, hogyan küzd a csapat, és segítik egymást a játékosok.

Szerdán játssza idei első tétmérkőzését az új vezetőedző irányításával dolgozó élvonalbeli férfi kézilabdacsapatunk. A Liga Kupában hazai közönség előtt lépnek pályára Németh Laciék, az ellenfél a Kecskemét gárdája lesz.
– Közös munkánk óta ez lesz az első mérkőzés. Azt gondolom, hogy technikailag, taktikailag semmi elvárásom nem lesz a csapat irányába. Szeretném látni, hogy ebben az új helyzetben, amikor még alig vagyunk túl pár közös edzésen, hogyan küzd a csapat, hogyan fog össze a nehéz helyzetben, valamint hogyan segítik egymást – emeli ki Bakó Botond.

A tréner hozzátette, természetesen a kiírás sajátos ágának köszönhetően minden játékos nem lehet ott a holnapi mérkőzésen, így lesznek olyan szituációk, helyzetek, amelyek furcsák lesznek, és amelyekben az improvizációra, rögtönzésre kell hagyatkozni.
– Mint elmondtam, nem a kiemelkedő csapatjáték fog érdekelni. Szeretném, hogy mindenki nyugodtan, jó kedvvel, viszont óriási akarattal küzdjön és csapatként kompenzálják jelenlegi állapotunkat.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Kecskeméti TE Liga Kupa mérkőzés január 10-én, szerdán 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Játékvezetők Fekete Tamás és Tóth Dávid lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.