Szakmai délután az Eötvösben

nek_logoA Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja és a Szakmai Iroda az utánpótlásban tevékenykedő edzők részére továbbképzéseket szervez. A rendezvénysorozat első állomása november 20-án, hétfőn Orosházán lesz.

A továbbképzések évente négy alkalommal, más-más helyszínen kerülnek lebonyolításra. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a képesítéssel rendelkező edzők működési engedélyük megszerzésére, vagy megújítására használhatják fel a továbbképzéseket.

Az orosházi rendezvény tematikája a bemelegítés köré épül, ezzel kapcsolatban hallgathatnak meg a résztvevők elméleti előadást, illetve tekinthetnek meg gyakorlati bemutatókat. Az előadók Zsiga Gyula MKSZ szakmai igazgató és dr. Marczinka Zoltán MKSZ sportigazgató lesznek, a gyakorlati részt pedig két hajdani sokszoros válogatott játékos, jelenleg elismert és sikeres utánpótlás edző, Kántor Anikó, valamint Pribék István vezényli majd le.

Zsiga Gyula, dr. Marczinkó Zoltán, Kántor Anikó és Pribék István

Zsiga Gyula, dr. Marczinka Zoltán, Kántor Anikó és Pribék István

Az Orosházi FKSE elnöke, Vajer Tamás elmondta, hogy egyesületünk oroszlánrészt vállalt a szervezésből, biztosítjuk a szakmai rendezvény technikai feltételeit, valamint a bemutató edzésekhez is az OFKSE biztosítja a demócsapatokat valamennyi korosztályban.

A következő szakmai délutánt november 27-én Veszprémben rendezik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.