Magyar Kupa: hogyan tovább?

kupa_16Szerda esti győzelmével a III. fordulóba, a legjobb 16 csapat közé jutott az Orosházi FKSE-LINAMAR együttese a Magyar Kupa küzdelemsorozatában. Lássuk, hogyan alakul majd a folytatás a mieink számára.

A II. fordulóból továbbjutott 12 férfi csapathoz (ETO-SZESE Győr, SBS Eszterházy Eger, Ceglédi KKSE, Nyíregyházi SN KFT, Sport36-Komló, PLER Budapest, NEKA, Balmazújvárosi KK, FTC KN KFT, Dabas KC VSE, Orosházi FKSE-LINAMAR, Váci KSE) a harmadik körben csatlakoznak a 2016-2017. évi férfi NB I-ben 3-6. helyen végzett együttesek: a Grundfos Tatabánya KC, a CYEB Budakalász, Csurgói KK és a Balatonfüredi KSE  gárdái.

A résztvevő csapatok a lebonyolítási rend alapján a III. fordulóban is területi fekvésük figyelembevételével kerülnek összesorsolásra. Azonos osztályú csapatok esetén a sorsolás szerint elöl álló csapatot, különböző osztályú csapatok esetén az alacsonyabb osztályú csapatot illeti meg a pályaválasztói jog. A versenykiírás értelmében a 2016-2017. évi NB I-ben 3-6. helyen végzett, Európai Kupában induló csapatok kiemeltek és amennyiben a kiemelt csapat nem jut tovább, úgy az őt kiverő csapat lép a helyére és kerül kiemelésre.

A III. forduló sorsolását október 24-én 13:00 órakor tartják a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos helyiségében.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.