Megvan az első ifi győzelem

DSC_4642Két döntetlenje után idegenben, Békéscsabán sikerült megszereznie első győzelmét Pásztor István ifjúsági együttesének. Serdülőink továbbra is pont nélkül állnak a tabellán.

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-29 (12-13)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békéscsaba, 40 néző. V.: Bozó, Mezei. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Kiss Axel 5, Andrikó 3, Sütő 1, Blaskó 2, Zvolenszki 12, Kiss Alex 5, Bojtor, Kurta 1, Kollár, Wágner L., Garai, Varga K. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 3/3.

Pásztor István: – Nagyon elszántan érkeztünk Békéscsabára, a fiúk mindent megtettek a győzelemért. Kicsit hullámzó volt a mérkőzés, de végig magabiztos, jó védekezéssel tudtuk tartani az eredményt. Most sikerült a végjátékot is olyan tudatosan végigvinni, hogy el tudjuk hozni a két pontot. Szeretnék gratulálni a fiúknak, jövő héten ugyanígy játszva Kecskeméten is két pontot szerezhetünk.

Mindent megtett a csapat a sikerért (Archív fotó: Vági Kata - OrosCafé.hu)

Mindent megtett az ificsapat a sikerért (Archív fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 33-22 (15-7)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békéscsaba, 30 néző. V.: Bozó, Mezei. Orosháza: Boa, Opavszki (kapusok), Garai 4, Eperjesi 1, Varga K. 2, Szemenyei 1, Janowszky B. 3, Hegedűs M., Nadicsán 2, Szabó M. 1, Jónás Bence, Pavuk 1, Szabó D. 6, Patakfalvi, Szabó A. 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 0, ill. 0 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/2.

Héjja Ádám: – Míg az előző meccsünket bátran végigküzdötték, sajnos a mai napon ennek semmi jelét nem mutatták a fiúk. Hitetlenül, akaratszegényen, a meccset feladva nem lehet játszani senki ellen. Amíg a fiúk fejben nem nőnek fel a feladathoz, sajnos addig nem lesz előrelépés. Ennél sokkal többre képesek, ha odafigyelnek, remélem a következő meccsen meg tudják mutatni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.