Találkozzunk szombaton – Rangadó a Komló ellen

dani_mid_17Itthon folytatja a bajnokságot a vélhetően több sérültjét is nélkülözni kényszerülő felnőttcsapatunk, és igen komoly mérkőzés vár rá. Szeptember 30-án este várunk minden kézilabdabarátot, szurkolót a csarnokba.

Mozgalmas napok előtt állnak Buday Dániel vezette élvonalbeli kézilabdázóink: szombaton hazai környezetben, majd jövő kedden, Balatonfüreden (tévés meccsen) küzdenek a pontokért. Vezetőedzőnket kértük arra, vázolja fel, mit vár a hétvégi bajnokitól.

– Örülök, hogy végre hazai környezetben játszhatjuk a rangadót. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy itthon tartsuk a két pontot. Sajnos a sérültjeink közül még mindig nem tudom, hogy kire számíthatok, de a csapatnak közösen túl kell lendülnie a nehézségeken. Remélem, minél többen kilátogatnak a sportcsarnokba, és buzdítanak minket a győzelembe – mondta el Buday Dániel.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Sport36-Komló bajnoki találkozó szeptember 30-án, szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.