Optimisták a komlóiak

Selymes_Attila_kapusA Csurgóval szembeni sikert követően önbizalommal várja az Orosháza elleni találkozót a Sport36-Komló kézilabdacsapata – a Komlói Újság Online hasábjain Selymes Attila kapus nyilatkozott.

A negyedik fordulóban az Orosháza vendége lesz Kilvinger Bálint együttese. A Csurgó elleni két pontnak köszönhetően érthetően jó hangulatban teltek a hétközi edzések, amelyen már részt vett a vírusos betegségből lábadozó Ante Granić is.

Kapuspárja, Selymes Attila, a kék-fehérek kapitánya optimistán tekint a mérkőzés elé. Véleménye szerint fekszik nekik a házigazdák stílusa, amit bizonyít, hogy többször is nyerni tudtak az alföldi városban, ráadásul egy busznyi szurkoló is elkíséri a csapatot, akik belehajszolhatják csapatukat a győzelembe.

Selymes Attila elmondta, hogy az orosházi játékosok közül a kapus Herjeczki Balázzsal és Németh Gáborral ápol baráti kapcsolatot, akiket jó NB I-es játékosoknak tart.  Úgy véli, hogy Zoran Radojević a házigazdák legjobb játékosa, akit ha sikerül kikapcsolni megszerezhetik a győzelmet.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.