U14-es nagyüzem az Eötvösben

kids_handballAz Orosházi FKSE U14-esei az élvonal mellett korosztályuk második és harmadik vonalában is képviseltetik magukat. Előbbiek hazai pályán, az Eötvös-csarnokban szerepeltek, míg az utóbbi két együttes Bácsbokodon lépett pályára.

Szombaton Orosházán rendezték meg a Badó László utánpótlás régió U14-es korosztály másodosztályának nyitó fordulóját. Az OFKSE fiataljai két találkozót játszottak, s mint azt Németh Gábor edző elmondta, ezeken a találkozókon nem az eredmény, hanem a tapasztalatszerzés volt az elsődleges.

Badó László régió II. osztály
Orosházi FKSE – Tigrisek Csongrádi KSE 13-19 (7-9)
Pick Szeged II. – Orosházi FKSE 26-11 (9-5)
A csapat tagjai: Barta Levente, Benkő Benedek (3 gól), Bicskei Balázs (1), Donka Valentin (8), Fekete Márk (1), Gábor Zalán (1), Jancsik Barnabás (1), Lukács Jenő (8), Machan Zalán, Nánási Máté (1), Ökrös Zsombor, Pukánszki Barna, Virág Dávid. Edző: Kovács Attila és Németh Gábor.

* * *

A harmadosztályban két együttesünk – a nagyszénási és tótkomlósi szekciók egy-egy csapata – kezdte meg a bajnokságot. Ezek a gyerekek még csak most ismerkednek a versenyzéssel, így a számszerű eredményekből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.

Badó László régió III. osztály “A” csoport
Orosházi FKSE I. – Békéscsabai BDSK I. 8-18 (3-5)
Gyulai SE – Orosházi FKSE I. 36-5 (20-5)
A csapat tagjai: Annus Roland (4 gól), Berki Máté, Csankovszki László, Farkas Dávid, Farkas Norbert, Gera Attila, Jávorcsik Márk, Kuli Martin (1), Nagy Attila, Szegedi Zsolt, Szemenyei Zsolt (1), Szíjjártó Gábor, Tolnai Bence (7). Edző: Szelezsán János.

Badó László régió III. osztály “B” csoport
Kiskőrösi KS Kft – Orosházi FKSE II. 34-6 (17-3)
Orosházi FKSE II. – Bácsalmási PVSE 5-17 (2-8)
A csapat tagjai: Bordás Levente (1 gól), Csabai László (4), Dunai Adrián (2), Karkus Levente, Kun Dominik (1), Rádai Márk, Sajtos Antal (2), Sánta Milán, Somogyvári Levente, Szpisjak Kornél (1), Valjer Dániel. Edző: Krátky János.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.