Gólzáporos edzőmeccset játszottak az ifik

ball_50A felkészülés első szakasza zárásaként játszotta szombat délutáni bevezető edzőmeccsét ifjúsági csapatunk hazai pályán. A 3×20 perces találkozón az ellenfél a Soltvadkerti TE együttese volt.

Orosházi FKSE-LINAMAR (ifjúsági) – Soltvadkerti TE 40-39 (13-13, 25-25)

Felkészülési kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 25 néző. Orosháza: Boa (kapus), Wágner L. 2, Sütő 2, Kurta 2, Bojtor 1, Blaskó 9, Mihály 7, Kollár 5, Andrikó 4, Zvolenszki 7, Garai 1, Kiss Axel. Edző: Pásztor István.
Hétméteresek: 3/2, ill. 4/3. Kiállítások: 8, ill. 2 perc.

Mivel a feladat egy teljesen új együttes felépítése, a cél támadásban és védekezésben is az volt, hogy Pásztor István edző kipróbálja a játékosokat, megnézze, hogyan működnek a párkapcsolatok.

aaa

Mindenki megpróbált maximálisan teljesíteni (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Alapjátékot játszottak a srácok a mérkőzésen, támadásban sok futást kért a tréner, amit meg is valósítottak. Öt hét van még hátra a bajnoki kezdésig, addig a legfőbb célkitűzés egy ütőképes csapat kialakítása.

Pásztor István edző: – Örülök annak, hogy mindenki megpróbált maximálisan teljesíteni, miközben egy igen kemény időszakon vagyunk túl. Köszönjük a szurkolóknak, akik kilátogattak a találkozóra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.