Nemzetközi kézilabdatorna Orosházán

Rangos sporteseménynek ad otthont városunk augusztus 14-én és 15-én. 8 csapatos nemzetközi férfi felkészülési tornát rendez az Orosházi FKSE az Eötvös-csarnokban. A Doherty Hungary Nemzetközi Férfi Kézilabdatorna szombaton 9 órakor kezdődik. Elsőként az OFKSE lép pályára a HC Oradea csapata ellen, akik szintén újoncként szerepelnek hazájuk legmagasabb osztályában.

A torna „A” csoportjába került a Csurgó KC, a Szatmárnémeti, a Pécsi KC, valamint a City Line Ferencváros, míg a „B” csoportba a HC Oradea, az RK Eszék, a Budapest Bank Kecskemét, illetve a rendezvényt szervező OFKSE csapata.

A klubtól megtudtuk, hogy a Doherty Hungary Kft. – mint névadó támogató – a rendezvényt felkarolva sok segítséget adott az orosházi egyesületnek a szervezéshez. Ezáltal nyílt lehetőség arra, hogy határainkon túlról is meghívhattak román és horvát, legmagasabb osztályban szereplő csapatokat, valamint felkérhettek magyar NB I-es egyesületeket is. A Magyar Kézilabda Szövetség részéről Cserepes Béla, a Játékvezető Bizottság elnöke, valamint Rózsa László, a Játékvezetői Bizottság elnökségi tagja, az Utánpótlás Klub vezetője, továbbá az Utánpótlás Klub játékvezetői is megtisztelik jelenlétükkel a rendezvényt.

Az OFKSE minden érdeklődőt és sportbarátot vár a Doherty Hungary Nemzetközi Férfi Kézilabdatornára a hétvégén az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?