NB I ifi: magabiztos győzelem Cegléden

ball_70NB I-es ifjúsági együttesünk Cegléden döcögős kezdés után végül fegyelmezett játékkal szerezte meg a két bajnoki pontot, így sikerült megőrizniük pozíciójukat a tabellán.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-30 (14-16)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Balatonboglár, 100 néző. Vezette: Horváth Z., Simó. Orosháza: Majdán, Varga (kapusok), Zvolenszki 9, Sütő 6, Blaskó 3, Wágner L. 2, Deák 2, Kiss Alex 3, Németh, Kollár, Kristofóri, Kiss Axel 5, Bojtor, Kurta, Garai. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 5/5.

Némi tapogatózás után a 4. percben az Orosháza büntetőből szerezte meg a vezetést. A 10 percre 5-2-re elhúzott Bárány Zsolt együttese, ám a ceglédiek tartották a lépést, sőt a 21. percben megfordították a mérkőzés állását (9-8). A zöld-sárga fiúk azonban gyorsan visszavették a kezdeményezést és kétgólos előnnyel mehettek az öltözőbe.

Szünet után sokáig kettesével, felváltva lőtték góljaikat a csapatok, így a különbség nem változott, a félidő közepén azonban egy jó sorozattal négy gólosra hízott az orosházi előny (17. p.: 20-24). A házigazdák továbbra is szívósan küzdöttek, több alkalommal is egy találatnyira megközelítették Zvolenszkiéket, ám a hajrá az OFKSE-nek sikerült jobban.

Bárány Zsolt: – Ősszel a hazai meccset sikerült menyernünk, most annyit kértem a fiúktól, hogy próbáljuk megerősíteni azt a pozíciót a bajnokságban, amit sikerült kiharcolnunk. Fegyelmezett játékot kértem, ezt sikerült is hellyel-közzel megtartani. Kicsit az eleje döcögősen, álmosan indult, nehezen mozogtak a fiúk, de aztán szépen bemelegedtek, felpörögtek, igazából az elejétől a végéig magabiztosan vittük végig a mérkőzést.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.