U14: kreatív játékkal kettős siker

handball_kid_smHéjja Ádám edző U14-es csapata vasárnap Pécsre utazott, ahol az I. osztályú gyermekbajnokság rájátszásában léptek pályára a fiúk. Két szép győzelem lett a hosszú utazás jutalma.

Orosházi FKSE – PSN ZRT 26-22 (13-10)
Orosháza: Opavszki, Paulik, Boa (kapusok), Hegedűs 1, Bordás, Csizmadia, Csőke 3, Dobrai 6, Borbély 2, Kovács Á. 2, Jónás Bence 1, Nadicsán 3, Kruzslic, Pavuk 3, Szabó A. 1, Szabó M. 4.

Bp. Elektromos SE – Orosházi FKSE 26-27 (10-11)
Orosháza: Opavszki, Paulik, Boa (kapusok), Hegedűs 3, Bordás 1, Csizmadia 2, Csőke 7, Dobrai 3, Borbély, Kovács Á., Jónás Bence 1, Nadicsán 4, Kruzslic, Pavuk 4, Szabó A., Szabó M. 2.

Héjja Ádám edző: – Mind a két mérkőzéshez gratulálok a fiúknak, kreatívan és nagy tempóban sikerült lejátszanunk a mérkőzéseket, aminek nagyon örülök. A második mérkőzésen a védelmünk is felkeményedett, így a mérkőzés hajrájára több góllal is el tudtunk menni, de a korunk adta rutintalanság miatt a figyelmünk lankadt és visszaengedtük az ellenfelet, azonban a jövőre nézve ez is egy jó tanulópénz volt. Köszönjük a szurkolást a szülőknek, akik ilyen messzire is eljöttek buzdítani a fiúkat!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.