NB I ifi: elemi hibákat vétettek

vacifi_smAz NB I-es ifjúsági együttes egy rengeteg hibát hozó első játékrész után a szünetben összeszedte magát és ha fordítani nem is tudott, de tartotta a kialakult különbséget.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Váci KSE 31-44 (12-24)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 50 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Varga I., Boldizsár (kapus), Zvolenszki 9, Wágner L., Deák 4, Kiss Alex, Szabó D. 2, Andrikó 6, Csányi R 3, Kiss Axel 6, Kollár 1, Kristofóri. Edző: Jámbor-Kardos Viktor.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 4/4.

Gyakorlatilag az első 10 percben eldőlt a találkozó (8. p.: 2-6), rengeteg labdát eladtak és ziccereket is hibáztak az orosházi fiúk. A fiatalabb – serdülő csapatból feljátszó – játékosok láthatóan össze is roppantak már a mérkőzés elején. A hazai együttes csak üldözte az eredményt, az első félidő végére nagyjából ki is alakult az a különbség, ami a meccs végéig megmaradt.

aaa

A második játékrész már elfogadhatóan alakult (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Szünetben az orosháziak próbáltak kicsit rendet rakni a fejekben, aminek meg is lett az eredménye, sokkal kiegyenlítettebb játékot láthatott a publikum, így közel döntetlenre sikerült hoznia a hazai gárdának a második félidőt.

Jámbor-Kardos Viktor: – Azt gondolom, a játékosok amit lehet, megtettek a második félidőben, az első félidőben viszont elemi hibákat vétettek. Azt beszéltük meg, hogy az a jó irány, ha tanulva ezekből a hibákból, ki-ki a saját edzésén megpróbálja ezeket a hibákat kijavítani.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.