NB I ifi: megszakadt a jó sorozat

ball_50Az orosházi NB I-es ifjúsági csapat sajnos nem tudta folytatni az utóbbi hetek jó sorozatát, nagy különbségű vereséghez vezetett a dekoncentrált és fegyelmezetlen játék.

CYEB Budakalász – Orosházi FKSE-LINAMAR 38-23 (23-12)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Budakalász, 50 néző. Vezette: Acsai, Koralovszki. Orosháza: Varga I. (kapus), Curpás 4, Kiss Axel 5, Csányi R. 3, Andrikó 3, Garai 1, Blaskó 1, Zvolenszki 4, Wágner L. 2, Deák, Kiss Alex, Kollár, Németh I. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 12, ill. 12 perc. Hétméteresek: 7/7, ill. 6/3.

A mérkőzés első periódusában még jól tartotta magát az Orosháza együttese (10. p.: 7-5), de a folytatásban öt perc alatt hat gólt kaptak Zvolenszkiék, míg egyet sem lőttek, így rövidesen tetemesre hízott a Budakalász előnye (16. p.: 13-5). Bárány Zsolt időkérése után a folytatásban már kiegyenlítettebb játék folyt a pályán, de az első negyedórában begyűjtött hátrányból nem sikerült faragniuk a vendégeknek, sőt tovább nőtt a különbség.

asd

Akadozott az orosházi gépezet (Fotó: CYEB Budakalász)

A második félidő elején aztán sikerült kicsit közelebb kerülni a házigazdákhoz, akik az Orosháza öt góljára csak kétszer tudtak válaszolni (39. p.: 25-17). Ekkor azonban Zvolenszki begyűjtötte harmadik kétperces kiállítását és kénytelen volt végleg elhagyni a játékteret. Az amúgy is dekoncentráltan játszó OFKSE sorsa végképp megpecsételődött kulcsjátékosának kiesése után, így aztán a továbbiakban csak a hazai győzelem mértéke volt kérdéses.

Bárány Zsolt: – Az utóbbi hetek mérkőzései arra biztattak minket, hogy próbáljuk folytatni a szép eredményeket, amiket a csapat elért, maradjon meg a tartásunk és próbáljunk minél koncentráltabban játszani. Sajnos ez a mai napon nem sikerült. Tudjuk, hogy minden sorozatnak vége szakad egyszer, de nem gondoltam, hogy ekkora nagy szakadás történik. Sajnos a fegyelmezetlenségek, az oda nem figyelések, a taktikai hibák, a ziccerek kihagyása mind ahhoz vezetett, hogy az eredmény így alakult. Van azért dicséretes dolog is, a serdülőket is lehetett játszatni és azt kell hogy mondjam, tisztességesen helytálltak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.