Elődöntő a Liga Kupában

budaydani_ifi_1504Kedden Egerbe utazik a Buday-legénység, a visszavágóra április 6-ig kell várnunk. A cél a legjobb formát nyújtani.

Igen sűrű a program felnőttcsapatunknál, a szombati, budakalászi bajnokit kedden újabb vendégszereplés követi, ezúttal a Liga Kupa küzdelmei keretében Egerben. Trénerünk korábban úgy fogalmazott, mindig a soron következő feladatra koncentrálnak, úgyhogy most is erről kérdeztük.

– Igaz, hogy Liga Kupa meccsről van szó, de ha már idáig eljutottunk, szeretnénk a legjobb eredményt elérni. Az Eger otthon különösen veszélyes csapat, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a párharc 120 percig tart – nyilatkozta Buday Dániel vezetőedző.

A Liga Kupában a másik elődöntőt már lejátszották a csapatok, a Vác 30-26-ra nyert otthon a Balmazújváros ellen, majd a visszavágón 34-29-re utóbbi gárda, így ők vannak a döntőben. Az Eger SBS Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR elődöntő március 14-én, kedden 18 órakor kezdődik az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban, míg a visszavágónak április 6-án, csütörtökön ad otthont az Eötvös-csarnok.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.