Önbizalomnövelő serdülő győzelem

_ball03A mezőny vége felé kullogó Mezőkövesd gárdáját fogadták Pásztor István serdülői a közelmúltban. Az orosházi fiúk meggyőző fölénnyel nyerték a találkozót, de a folytatásban a komolyabb vetélytársak ellen még ennél is jobb teljesítményre lesz szükség.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Mezőkövesdi KC 34-18 (18-7)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 103 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Varga, Boldizsár, Mészáros (kapusok) – Csányi R. 11, Curpás 3, Szemenyei, Árus, Markó 1, Andrikó 4, Kiss Axel 4, Bojtor 2, Julan, Patakfalvi 1, Eperjesi 3, Szabó D. 5. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/1.

Pásztor István: – A tabella utolsó előtti helyén álló, 2 pontos Mezőkövesdet fogadtuk, ami nagyobb biztonságot adott a játékosoknak, ez látszott is a játékon. Első perctől határozottan, a megbeszélt taktika szerint játszottunk, minden poszton elégedett voltam a befejezésekkel, a védekezésünk is összeállt a 10. percre. Kicsit a kapusteljesítményben volt hiányérzetem, de úgy gondolom, hogy ebben tudunk majd előrelépni. A komolyabb ellenfelekkel szemben viszont jobban, koncentráltabban kell játszanunk, legközelebb például Békésre látogatunk, ahol ez a teljesítmény szerintem kevés lesz, de készülünk és bízom benne, hogy győzelemmel térünk haza.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.