NB II: egy gólos vereség Mezőtúron

ball_50A vasárnapi esti bajnokin sajnos sok volt a hiba, és a srácok hiába jöttek vissza a meccsbe a második játékrész közepére, nem sikerült a győzelem. Folytatás jövő szombaton, hazai pályán.

 Mezőtúri AFC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 36-35 (19-15)

NB II Dél-Kelet bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Mezőtúr, Városi Sportcsarnok, 150 néző, Vezette: Paska, Vastag. Orosháza: Wágner M., Majdán (kapusok), Sütő, Wágner L., Blaskó, Zvolenszki 3, Sándor 4, Zalai 4, Bella 7, Szabó, Kovács 4, Novák, Pásztor, Simon 5, Nagy A. Edző: Bárány Zsolt.

Február 19-én, vasárnap megkezdte a 2016/2017-es bajnokság tavaszi szezonját Bárány Zsolt vezette U23-as csapatunk, mely Mezőtúrra utazott és lépett pályára az NB II-es felnőtt bajnokság keretében.

A mérkőzés első perceiben kiegyenlített erők küzdelmét láthatta a publikum, fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a vendéglátók vették át az irányítást, és bár változó arányban, de a vezetés végig nálunk is volt. Az orosházi srácok sok hibával játszottak, a védekezés nem volt elég hatékony, a kapusteljesítményre is sok panasza lehetett trénerünknek, támadásban pedig a kimaradt ziccerek mutatták, hogy nem elég összeszedett a gárda. A szünetben látott eredményen ez meg is mutatkozott.

A második játékrészre magabiztosabb védekező játékkal álltak ki a mieink, és a jóval sikeresebb, gólerősebb támadásoknak köszönhetően folyamatosan dolgozták le a hátrányt az orosháziak, a félidő közepén a vezetést is sikerült átvenni. A javuló hatékonyság aztán az utolsó tíz percre alábbhagyott, a kapuban továbbra sem jöttek össze a védések, a hibákat pedig a hazaiak könyörtelenül megbosszulták. Az utolsó percek ki-ki csatájából a mezőtúriak jöttek ki jobban, és tartották végül otthon a pontokat.

Bárány Zsolt edző: – Sajnálom ezt a mérkőzést, mert nyerhettünk volna, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hibák megbosszulják magukat. Kapus nélkül nem lehet meccset nyerni.

A folytatás: február 25. szombat 18:00 Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Köröstarcsai KSK.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.