U10: csak tanulni tovább…

kid_midFebruár 12-én, vasárnap Kecskeméten folytatódott a kisiskolás bajnokság Jámbor-Kardos Viktor edző U10-es együttese számára. Újabb két szép orosházi siker született, de van még tennivaló bőven.

Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola 23-18 (11-9)
Orosházi FKSE – Gézengúz UKC 25-6 (10-4)

Az Orosháza csapata: Szilasi-Horváth Márk, Tóth Nándor, Rajtó Patrik, Gelegonya Bence, Farkas Máté, Szabó Márk, Kiss-Horváth Bence, Somogyi Szabolcs, Szénási Vendel, Császár Áron, Horváth Péter, Molnár Zsombor, Patakfalvi Márton, Janowszky Soma.

Jámbor-Kardos Viktor edző: – Az első mérkőzés hatalmas csatát hozott, végig vezettünk, de kapusaink bravúros teljesítménye nagyban hozzásegített minket a sikerhez. A második mérkőzésre kicsit elfáradtunk, több pontatlanságot követtünk el az első 7-8 percben, aztán beindultak a srácok és mindenki kivette a részét a győzelemből. Összességében hiányérzetem van a védekezés agresszivitását és a technikai elemek végrehajtásának pontosságát figyelembe véve. Azonban rengeteg edzés van, amelyen még javíthatjuk a hibákat és tanulhatjuk tovább a kézilabdát, hiszen nekünk ez a feladatunk most.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.