U14: kevesen voltunk

handball_kid_smTartalékos U14-es együttesünk hiába szerzett győzelmet szombaton Tiszaföldváron a Gyermekbajnokság I. osztályában, a versenykiírás értelmében mégis pont nélkül tértek haza a fiúk.

A Gyermekbajnokság 2016-17. évi kiírása értelmében minden gyermekbajnoki mérkőzésen maximum 14, minimum 12 játékos szerepeltethető. Amennyiben egy mérkőzésre egy csapat által a jegyzőkönyvben feltüntetett és a mérkőzésen jelenlévő versenyzők száma nem éri el az adott korosztályra meghatározott minimumlétszámot, a mérkőzést kötelező lejátszani, az eredménye bekerül a tabellába és a vétkes csapattól kettő pont levonásra kerül mérkőzésenként. Mivel az orosházi együttes az aktuális fordulóban csupán 11 játékost tudott szerepeltetni, a csapat hiába győzött, nem kapott pontot a szombati fordulóban.

Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Pick-Vegaalga 14-27 (9-10)
Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Dobrai 2, Janowszky B. 2, Hegedűs 1, Szabó M. 3, Nadicsán 1, Szabó A. 2, Dimák, Jónás Bence 3, Furka.

2016_U14

Tiszaföldvár VSE – Orosházi FKSE 17-28 (6-15)
(A találkozót 10-0 gólkülönbséggel a Tiszaföldvár javára jegyzőkönyvezték.)

Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Dobrai 5, Janowszky B. 4, Hegedűs, Szabó M. 3, Nadicsán 4, Szabó A. 3, Dimák 4, Jónás Bence 5, Furka.

Bárány Zsolt edző: – Elég nehéz körülmények között tudtunk elutazni, ugyanis több játékosunk lebetegedett, illetve különböző elfoglaltságok miatt nem tudott velünk tartani. Így a kötelező létszám helyett csak 11 fővel vágtunk neki. A Pick ellen az első 20 percben nagyon jól helytállt a csapat, a második félidő azonben nem sikerült, elfáradtunk, nem volt cserénk. A második meccsen a Tiszaföldvár ellen alsóházi rangadót vívtunk, és akárcsak az első fordulóban, úgy most is magabiztosan vertük őket. Sajnos azonban a mivel csak 11-en voltunk, a pontokat az ellenfél kapta. Összességében nagyon jól helytállt ez a kis csapat, nem vallottunk szégyent.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.