Így látták…

ofkse_logoA Kőnig Trade Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Buday Dániel: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Apró dolgok döntenek a csapatok között. Sajnálom a kollégám helyzetét, nem volt sok ideje. Készültünk sokat, de a mérkőzés elejébe mégis belealudtunk. Támadásban nem volt gond. A második félidőben fej fej mellett haladtak a csapatok. A küzdeni akarásunk hozta meg ezt a fontos győzelmet.

Németh László: – Az tetszik a csapatunkban, hogy a nehéz helyzetekben mindig van valaki, aki segít. Van mindig legalább egy ember, aki hozzá teszi azt a pluszt, amire szükségünk van.

Németh L

Németh László, Buday Dániel, Magi Serra, Balázs Sánsor (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Magi Serra: – Kiegyenlített volt a mérkőzés. Az első félidőben uraltuk a játékot, ez látszik a lőtt gólok számán is. A második játékrészben már nem tudtunk ennyiszer betalálni. És abból kaptunk gólokat folyamatosan, amiből az első félidőben nem. De elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával. Remélem, hogy jó sorozattal tudjuk folytatni a nehéz bajnokságot.

Balázs Sándor: – Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, de szoknunk kell az új utat, hiszen az új edző teljes mást hozott. Ez jót tett nekünk, ha csak egy félidőre is. A mérkőzés egészében jól kell játszani, de meg kell tanulnunk újra nyerni előbb.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.