Összeállt az edzői stáb

Füzesi, Tatai, Mag, Pásztor és az adai bázisnál Goór – minden korosztály edzőkérdése megoldottá vált a klubnál. A felnőtt csapat hétfőn indítja az alapozást, az utánpótlás augusztus elején kezd.

Füzesi Ferenc irányításával július 25-én megkezdi a felkészülést a szeptember elején induló bajnokságra az OFKSE felnőtt csapata. A juniorcsapat edzéseit is Füzesi vezeti, az ifjúsági- és serdülőcsapat trénere Tatai Tamás lett, míg a ’98-99-esek munkáját Mag Péter, a 2000-2002-es fiatalok edzéseit Pásztor István irányítja. Az adai bázis vezetője Goór Róbert maradt, három korosztállyal.

A már kialakult edzésmódszert, játékrendszert folytatják – tudtuk meg Füzesi Ferenctől, akinek a szakmai iránymutatása mellett zajlik valamennyi korosztály edzésmunkája. Elmondta, céljuk továbbvinni a magas színvonalú munkát. Tatai Tamás is ezt hangsúlyozta. Úgy fogalmazott, a korosztályok nagyon jó irányba haladtak az elmúlt időszakban, és majd meglátják, hogyan tudnak ennél is tovább fejlődni. Tatai kiemelte, több mint tíz évig női vonalon dolgozott, így maximálisan Füzesi Ferenc iránymutatásaira támaszkodik.

Az intenzív edzések mellett az utánpótlásnál is lesznek felkészülési mérkőzések. Augusztus 10-én például a felnőttek Kecskeméten játszanak, és a tervek szerint a juniorcsapat is megy edzőmérkőzésre, illetve felveszik a kapcsolatot a környékbeli NB II-es klubokkal is.

A fiataloknak ezúttal is több fronton kell helytállniuk. A felnőttek mellett a junior- és az ifjúsági csapat szerepel az NB I-ben, valamint a serdülőbajnokság, az Országos Ifjúsági Kupa, és a kisebbeknél az Erima Gyermekbajnokság hoz majd várhatóan küzdelmes mérkőzéseket.

A klubvezetés hangsúlyozza, az utánpótlás ugyanazokkal az anyagi lehetőségekkel bír, mint eddig. A versenyeztetésük, illetve a vidéki gyerekek kollégiumi elhelyezése megoldott a továbbiakban is. A gyermeklétszámban nem történt számottevő változás, a gimnáziumi sportosztály tekintetében nem lesz összevonás. Várnak még érkezőket is, tárgyalásban állnak tehetséges fiatalokkal szinte minden korosztályban.

Az utánpótlás augusztus elsején kezdi a felkészülést, a nagyobbak napi két edzéssel, a ’99-eseknél fiatalabbak esetében egy edzéssel naponta.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?