Szerdán a Vác ellen a Liga Kupában

jordo_201611A hétközi meccsen idegenben lép pályára felnőttcsapatunk, Jordovic mester szerint kollektív játékkal, csapatfegyelemmel, nagy odaadással elérhetik céljaikat.

A PLER elleni sikert követően folytatjuk szereplésünket a Liga Kupában, méghozzá november 23-án, a Vác ellen, idegenben.

– Játszottunk már velük a bajnokságban, ahol megvolt a lehetőségünk a végjátékban, csak nem használtuk ki. Két győzelem van mögöttünk: a Liga Kupában a PLER ellen, a bajnokságban pedig a Mezőkövesd ellen. Függetlenül attól, hogy vannak olyan játékosaink, akik nem tudnak teljes értékű edzésmunkát végezni, a mi ambíciónk az, hogy próbáljunk meg revánsot venni a Vác csapatán. A Liga Kupában szeretnénk elérni a céljainkat, amiket kitűztünk magunk elé. Hiszem azt, hogy kollektív játékkal, csapatfegyelemmel, nagy odaadással el tudjuk érni – emelte ki Vladan Jordovic vezetőedző.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a MKSZ új versenysorozatot indított Liga Kupa néven, hogy biztosítsa a megfelelő mérkőzésszámot a nemzetközi kupákban nem induló NB I-es együttesek számára. A csoportbeosztások értelében az A csoportba került a Balmazújvárosi KK, a B.Braun Gyöngyös, a Sport36-Komló, az Eger SBS-Eszterházy SE, a Dabas KC VSE. B csoportban van mellettünk még a Mezőkövesdi KC, a Váci KSE, a Ceglédi KKSE, és a PLER-Budapest.

A csoportmérkőzéseket követően a csoportok 1-2. helyezettjei elődöntőt játszanak a másik csoport 1-2. helyezettjei ellen (A1-B2, B1-A2), majd az elődöntő két győztes csapata játssza a döntőt. Valamennyi párharc oda-visszavágós lebonyolítási formában történik.

A Vác elleni mérkőzésünk november 23-án, szerdán 18:30-kor kezdődik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.