U12: kiváló nyitány

kidball_2Vasárnap az U12-es fiúk is megkezdték a gyermekbajnokságot. A Kiskunmajsán vendégszereplő csapat Kovács Attila és Németh Gábor irányítása mellett két remek győzelemmel indította a szezont.

Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Tisza Volán SC Ásotthalom 31-1 (20-0)
Orosháza: Árus 7, Benkő 3, Bódai 3, Borbély 5, Furka 7, Jancsik Barnabás 1, Jancsik Bendegúz 2, Machan 1, Molnár M. 1, Molnár V. 1, Ökrös, Szabó Gy.

Pick Szeged III. – Orosházi FKSE 3-16 (1-9)
Orosháza:  Árus 1, Benkő 3, Bódai 3, Borbély, Furka 6, Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz 1, Machan 1, Molnár M., Molnár V. 1, Ökrös, Szabó Gy.

agag

Remek kezdés, dupla győzelem

Németh Gábor edző: – Az első meccsen egy nálunk gyengébb ellenfelet, az Ásotthalom csapatát sikerült felülmúlnunk 31-1-re. A mérkőzésen mindenki lehetőséget kapott és a kapusok kivételével mindenki betalált. A második meccsen egy jóval nehezebb ellenféllel, a Pick Szeged III. csapatával játszottunk. A fiúk maximálisan betartották az edzői utasításokat, az első meccsen megsérülő Borbély Levente nélkül is fantasztikus játékkal, 16-3-ra nyertünk. Gratulálok a srácoknak, ezen az úton kell mennünk tovább és akkor elérhetjük az álmainkat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.