Így látták…

ofkse_logoAz Orosházi FKSE-LINAMAR – Grundfos Tatabánya KC bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Vladan Matic: – Korrekt volt a meccs, az Orosháza az első 10 percben megpróbált megszorongatni minket, aztán kezdtünk stabilan védekezni, a kapusteljesítmény is sokat javult, utána már nem volt kérdés, hogy elvisszük a két pontot.

Leimeter Csaba: – Nehezen indult a meccs, de aztán a védekezésünk és a támadásunk is összeállt, minden összejött.

Vladan Matic, Leimeter Csaba, Vladan Jordovic, Berta Gábor és Ferenczi Botond (Fotó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

Leimeter Csaba, Vladan Matic, Vladan Jordovic, Berta Gábor és Ferenczi Botond (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Vladan Jordovic: – Ugyanazok a problémák megismétlődtek, amik a Csurgó ellen is voltak, kihagytuk mindkét hetest és sok ziccer is kimaradt. Vannak dolgok, amik jók a játékunkban, egyes játékosaink pedig, akik eddig nem voltak formában, lassan belelendülnek. Sok munkára van még szükségünk. Tatabányai kollégámnak sok sikert kívánok céljaik eléréséhez.

Ferenczi Botond: – Kiderült, hogy nem egy súlycsoportban van a két csapat, ennek ellenére sajnálom, hogy ilyen korán le tudtak szakítani bennünket. Hullámzó teljesítményt nyújtottunk, hol elöl, hol hátul. Mindenképpen arra törekszünk, hogy összeálljon a játékunk azokra a mérkőzésekre, amelyek életbevágóak számunkra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.