Ismét itthon, jön a Tatabánya

jordo15_01_smA hibákat igyekszik javítani a csapat és felszabadult játékot nyújtani szombat este – újra hazai közönség előtt lép pályára felnőtt együttesünk az élvonalban.

A szerdai, Csurgó elleni bajnokit újabb hazai mérkőzés követi Vladan Jordovic vezette felnőtt együttesünknél. A trénert kértük ezúttal is esélylatolgatásra.

– Szerda-szombat ritmusban nincs sok idő az előző meccsek elemzésére, evidens az, hogy a túl nagy akarat miatt elhamarkodva cselekedtünk, ezért hibákat vétettünk és a helyzetkihasználásunkkal akadt gond a Csurgó ellen. A következő ellenfelünk a Tatabánya csapata lesz, mely az előző évhez képest jelentősen megerősödött, fizikálisan is nagyon erős, tapasztalt gárdáról van szó. Függetlenül attól, hogy itthon játszunk, el kell mondani, hogy ők az esélyesek. Megpróbáljuk egyes hibáinkat kijavítani, amik eddig jelen voltak, és arra törekszünk, hogy felszabadultan álljunk ki, nem pedig görcsösen. A Tatabánya ebben a szezonban nagyon közel áll a Veszprémhez és a Szegedhez, de a sport azért is szép, mert soha nem lehet tudni a végkimenetelt, ha esély mutatkozik rá, szeretnénk kihasználni – emelte ki Vladan Jordovic.

A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.