Jó játékkal nyert ificsapatunk

_ball03Szerda délután a Csurgót fogadta Buday Dániel legénysége, a fiatalok tartalékosan felállva is jó játékkal, magabiztosan hozták a találkozót.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Csurgói KK 32-25 (12-10)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 120 néző. Vezette: Paska, Vastag. Orosháza: Majdán 2, Boldizsár (kapusok), Wágner L. 1, Kollár, Szabó 2, Kristofóri 2, Deák 1, Németh, Blaskó 3, Sütő 9, Zvoleszki 12, Csányi. Edző: Buday Dániel.

A fiúk létszámilag megfogyatkozva ugyan, de igen elszántan álltak neki a mérkőzésnek. Lassan kezdtük a játékot, a 7. percben 3-2 arányban az ellenfélnél volt az előny, de összekapták magukat a srácok, és a 11. percre fordítottak is, 5-4 állt az eredményjelzőn. Innen már nem adták ki kezükből a vezetést, a 25. percben 10-8-ra, a félidőben 12-10-re vittünk.

cs_ifi

Tartalékosan is kitettek magukért a fiúk

A második játékrész elején váltakozva estek a gólok, majd magasabb fokozatra kapcsoltak a mieink, a 38. percre már öttel sikerült meglépni. Végig kezükben tartva a meccset, jól játszottak a fiúk, és bár a félidő közepére kettőre feljöttek a csurgóiak (45. perc 21-19), a győzelem nem forgott veszélyben. A fiatalok lelkesen küzdve kitettek magukért, és végül 32-25-re hozták a szerda délutáni mérkőzést. Összességében minimális létszámmal is nagyon szép teljesítményt nyújtottak.

Buday Dániel edző: – Egy jó rangadó volt számunkra, akartak a srácok, és bár voltak hibák, amiket igyekszünk kiküszöbölni a folytatásban, jó játékot nyújtottak. Maradt még tartalék a csapatban, melynek gratulálok a győzelemhez.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.