Határozott a bizottság

mksz-logo_15A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága augusztus 18-án határozatot hozott a 2016. július 1-jével életbe lépett játékszabályok bevezetéséről. Lássuk a bennünket is érintő változásokat.

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága a 2016. július 1-jével életbe lépett játékszabályokat az alábbiak szerint vezeti be:

  • A 2016/17. évi NB I, NB I/B, NB II felnőtt és NB I junior, ifjúsági bajnokságokban valamennyi szabályváltozás bevezetésre kerül, azzal, hogy csak az NB I-es felnőtt bajnokságokban kerül bevezetésre a hatályos Versenykiírás alapján a félidők közötti 15 perc időtartamú szünet.
  • NB I, NB I/B felnőtt valamint az NB I. junior és ifjúsági mérkőzéseken szövetségi képviselőt és versenybírót is delegál az MKSZ Versenyalbizottsága.
  • Az NBI/B és NBII. junior, Kiemelt és Nyílt serdülőbajnokságokban nem kerülnek bevezetésre a sérült játékosokra vonatkozó kitételek.
  • A megyei bajnokságokat rendező megyei szövetségek saját hatáskörükben döntik el az új játékszabályok bevezetésének lehetőségeit.
A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.