Itthon készülnek tovább a fiúk

160726_ofkse_felkeszules_drEgyhetes mátrai edzőtábort követően, hétfőtől újra az Eötvös csarnokban készülnek a 2016-17-es szezonra az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es kézilabdázói.

Az első hazai edzésen, hétfőn látogattuk meg a több helyen megváltozott, új összetételű csapatot és kérdeztük az első benyomásokról a klubelnököt, a vezetőedzőt és két játékost az újak közül.
– Magam is ott voltam négy napot a fiúkkal és azt láttam, hogy mindenki lelkiismeretesen végezte a munkáját. A vezetőedzővel és az erőnléti edzővel is konzultáltunk és azt mondhatom, ha így folytatják a srácok, akkor bízhatunk a jó szereplésben. A nyári szünetben igyekeztünk a hiányposztokra jó játékosokat hozni. Az új igazolásokkal úgy érzem erősödött a csapat. Változott a bajnokság lebonyolítása, nem lesz rájátszás. Ebből adódóan minden meccs minden félideje, minden támadása, minden perce éles lesz és fontos az egyesület számára – mondja az elnök, Vajer Tamás.

Nem csak az edzőtáborban, itthon is keményen dolgoznak a fiúk (Fotó: Domján Róbert)

Nem csak az edzőtáborban, itthon is keményen dolgoznak a fiúk (Fotó: Domján Róbert)

Vladan Jordovic vezetőedző az egység fontosságát hangsúlyozza.
– A felkészülés második hetében járunk és eddig maximálisan elégedett vagyok a fiúk munkájával. Sok új játékosunk van, köztük rutinosabbak és fiatalok is. Ebből az alapanyagból kell egy egységes csapatot összegyúrnunk a bajnokságig. Hiányposztokra igazoltunk és úgy érzem, a tavalyihoz képest erősebb a csapatunk. Ez persze csak akkor fog látszani, ha mint egy nagy család, egymásért, az egyesületért, csapatként tudunk majd vállvetve küzdeni.

Ellenfélként is sokszor láthattuk Antal Szabolcsot, aki most már orosházi játékosként állt mikrofon elé.
– Eddig minden rendben. Szerintem jó munkát végzett a csapat. Szimpatikus a társaság, remélem így is marad és csapatként, együtt mozogva tudunk majd minél jobb eredményt elérni.

10 évvel ezelőtt már játszott Orosházán a Székelyudvarhelyről érkezett Ferenczi Botond.
– Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Egy jó edzőtáboron vagyunk túl és azt hiszem mindannyian elégedettek lehetünk. Úgy a körülményekkel, mint az edzések minőségével, mennyiségével. A magam részéről nagyon pozitívan várom a folytatást.

Mi pedig ott leszünk és figyelemmel kísérjük a csapat életét, legyen az edzés, edzőmeccs vagy bajnoki.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.