Bemutatjuk új elnökségi tagunkat

ofkse_logoMint arról a közelmúltban már beszámoltunk, egyesületünk május 24-én tartotta éves közgyűlését. Az ilyenkor megszokott napirendi pontok — beszámoló a 2015. évi munkáról, a beszámoló, valamint a 2016. évi költségvetés elfogadása — mellett új elnökségi tagot is választott a tagság.

Raffai Jánost jól ismerhetik az orosháziak, a kézilabdabarátok különösen. Most mégis arra kértük frissen megválasztott elnökségi tagunkat, néhány mondatban mutatkozzon be olvasóinknak.

raffai_jani

Raffai János

— 1974-ben születtem Orosházán, sportoló családban. Szüleim és nagybátyám is atletizáltak, kézilabdáztak. Édesapám a kézilabda mellett futballozott, majd a foci mellett döntött. Személyesen az atletizálás mellett a kézilabdával 14 éves koromban ismerkedtem meg igazán az OMTK gimnáziumi pályáján, Fodor István tanár úr iránymutatásai mellett. Az OMTK, majd jogutódja az Every Day KSE akkor még NB II-ben szereplő csapatának játékosa voltam. Egy sérülés és a felsőfokú tanulmányaim miatt eligazoltam Szegedre az egyetemi csapatba. Kisebb kihagyásokkal és több egyesületet megjárva a mai napig kézilabdázom a megyei I. osztályban és a város Öregfiúk kézilabda-csapatában. Továbbá tagja vagyok a város kézilabda baráti körének. Sikerült a kézilabdát leánytestvéremmel is megszerettetni, aki szintén sikeres játékos lett, és magasabb osztályokban játszott itthon és külföldön.

— Milyen kapcsolatban álltál az elmúlt években az orosházi férfi egyesülettel?
— Az egyesülettel a kezdetek óta folyamatos a kapcsolatom, mivel András testvérem, akivel szinte azonos évben kezdtük a játékot, hosszú évekig a csapatban szerepelt. A játékosokkal és az egyesület vezetésével nagyon jó a viszonyom, hiszen 1999-ben az alapok lerakásában én is részt vettem és testvérem révén mindig sikerült az érkező játékosokkal jó kapcsolatot kialakítani.

— Civilben mivel foglalkozol?
— Végzettségemet tekintve szociális munkás és pedagógus vagyok. Ezekben a hivatásokban 5 évet dolgoztam, majd a pénzügyi területen folytattam munkámat. 2007 óta az egyik legnagyobb hazai biztosítónál dolgozom területi igazgatóként.

— Milyen kihívásokra számítasz az OFKSE elnökségében?
— Elnökségi tagként feladatomnak tekintem, hogy az egyesület pénzügyi stabilitásának fenntartásában segítsek, a meglévő szponzorokkal kapcsolatot tartsak, és új támogatókkal építsek ki hosszú távú együttműködést. Örülök neki, hogy az elnökség kéri, hogy sportszakmai kérdésekben is nyilvánítsam ki véleményemet.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.