A szezon utolsó hazai meccse

vladanjordovic_16_smÉrkezik a Komló együttese, győzni szeretne a Jordovic-legénység. Várunk mindenkit a csarnokba szerda este.

Három mérkőzés vár még az NB I-es bajnokságban felnőtt férfi kézilabdacsapatunkra, ebből az első szerda este itthon, a Komló ellen. Vladan Jordovic vezetőedzőt kértük egy meccs előtti gyorsmérlegre.

– A PLER elleni mérkőzéssel sajnos megszakadt az idegenbeli veretlenségi sorozatunk a rájátszásban. Amikor a harcosságról, az odaadásról van szó, nincs mit számon kérni a csapaton, kivéve azokat az apró taktikai hibákat, amiket vétettünk és a következő két napon megpróbálunk kijavítani. A bajnokság végéig 8 nap van, ez idő alatt 3 meccset játszunk, sok munkára nincs lehetőség és idő sem, a játékosok fáradtak így a liga vége felé. A regenerációra és rehabilitációra fektetjük a hangsúlyt a taktikai felkészülés mellett. A következő ellenfelünk a Komló csapata, jellemző rájuk a tapasztaltság, kellemtelen ellenfélről van szó, fizikailag erősek, tisztában vagyunk az erejükkel. Mi csak a saját játékunkkal foglalkozunk és koncentráltnak kell lennünk, mert győzni szeretnénk. Ily módon szeretnénk búcsúzni az utolsó hazai mérkőzésen, ezzel megköszönve a szurkolóink állandó támogatását, mert ők mindig velünk voltak, akkor is, amikor nehéz időszak volt és nem úgy ment a csapatnak, ahogy mindenki szerette volna – emelte ki Vladan Jordovic.

A Komló elleni találkozó szerdán 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.