Pásztor “Öcsi” az EB-re tart

ball12Serdülő együttesünk edzője, Pásztor István a Budapest Old Boys csapatával bajnoki címet szerzett a férfi szenior magyar bajnokságban, így idén ismét Masters Európa-bajnokságra készülhet.

Hétvégén Szigetszentmiklóson rendezték meg a 2016. évi XI. férfi szenior magyar bajnokság második játéknapját. A Budapest Old Boys csapatai mindhárom (35+, 45+, 50+) korosztályban elsőséget szereztek, a sikerből derekasan kivette a részét Pásztor “Öcsi” is, aki a 45+ mellett a 35+ korcsoportban is bajnoki címet szerzett.

rosta

Rosta, Pásztor, Bécsi – még mindig csúcsformában

– Nagy élményt jelent ebben a csapatban, ebben a bajnokságban szerepelni, mert sok olyan játékossal találkozhatok, akik régen az NB I-ben ellenfelek voltak. Száz százalékos teljesítménnyel sikerült megnyernünk a bajnokságot, így kvalifikáltuk magunkat a horvátországi Poreč-ben júniusban megrendezendő Masters EB-re – nyilatkozta Pásztor István.

A tavalyi EB-n a magyar 45+ csapat ezüstérmet szerzett a dán Kolding mögött, öregfiúink ez évben szeretnének visszavágni az északiaknak az elmúlt évi döntőért. A viadalt június 9. és 12. között rendezik a tengerparti horvát üdülőhelyen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.