NB I ifi: Veszprém után Gyöngyös

veszprem_16A szerdai idegenbeli találkozón vereséget szenvedett ifjúsági csapatunk, mely már a szezon utolsó mérkőzésére készül, itthon, a Gyöngyös ellen lépnek pályára.

 MVM Veszprém – Orosházi FKSE-LINAMAR 42-27 (25-14)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Veszprém, Városi Sportcsarnok. Vezette: Kovács, Mándli. Orosháza: Majdán (kapus), Wágner 1, Sütő 4, Németh 1, Kiss Axel, Szabó 5, Blaskó, Andrikó, Novák 7, Csányi 2, Zvolenszki 1, Simon 1, Zalai, Bella 5. Edző: Buday Dániel.

Szerdán utazott Veszprémbe, majd lépett pályára 16 órától a Városi Sportcsarnokban Buday Dániel vezette NB I-es ifjúsági csapatunk. Megilletődötten kezdték a találkozót a srácok, talán túlságosan is tisztelték az ezüstérmes helyen álló ellenfelüket. A tréner nem is nyilatkozott elégedetten e félidő orosházi teljesítményéről.

A szünetben aztán rendezték a sorokat a mieink, és egy jóval határozottabb gárda érkezett a pályára. Láthattunk szép momentumokat védekezésben és támadásban egyaránt, mely a folytatásra nézve is biztató.

Szükség is lesz a jó játékra, hiszen egy meccs maradt hátra, jövő vasárnap a Gyöngyös ellen, ahol mindenkinek a maximumot kell nyújtania.

Buday Dániel edző: – Az első félidővel nem, a másodikkal már elégedett voltam. Próbáltam már a jövő csapatát is építeni, biztató jeleket láttam, ez fontos információ.

A folytatás tehát: május 29. vasárnap 18:00 Orosházi FKSE-LINAMAR – B.Braun Gyöngyös.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.