NB I/B: nem volt meglepetés

ball_50Érvényesült a papírforma a bajnokesélyes Algyő otthonában. Bárány Zsolt együttese május 1-jén az ARAGO Törökszentmiklósi KE csapatát fogadja majd.

Levendula Hotel FKSE-Algyő – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 40-27 (20-9)

NB I/B-s felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Algyő, 100 néző. Vezette: Haraszti, Nachtmann. Orosháza: Lipták, Kurán (kapusok), Héjja 4, Pásztor Á. 1, Nagy A. 3, Soós P. 1, Pámer 1, Jóga 2, Branyiczki 3, Jancsó 4, Bella 2, Zalai 1, Novák, Zvolenszki 2, Simon 3. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 3/2.

Az öt ifistával felálló vendégek kettős emberfogással már a meccs elején kivették a pakliból Vadkertit és Simon Bencét és elhúztak 2-0-ra. Dankó Ervin azonnal reagált Bárány Zsolt kollégája lépésére és egy öt-nullás szériával kisimították a hazai szurkolók idegeit. Hét-négyig szoros volt a meccs, de azután elsősorban Kiss Olivér védéseit követően a rendezetlen fal elleni játékkal elhúzott az Algyő.

Szünetre 11 gólos előnyt szerzett a hazai alakulat és a folytatásban már csupán az előny megtartására és minimális növelésére koncentráltak Ambrusék. A végén negyven lőtt gólig jutottak, amennyit az orosházi juniorok eleddig senkitől sem kaptak (két hete például csupán négy gólos vereséget szenvedtek a dobogós Nyíregyháza otthonában).

A tabella első és utolsó helyezettje közötti összecsapáson papírforma-eredmény született.

Bárány Zsolt edző: – Tisztában voltunk azzal, hogy nem mi vagyunk az esélyesek a bajnokaspiráns otthonában. A fiúk túlságosan is tisztelték ellenfelüket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.