U23: győzelem hazai pályán

ball_70Küzdelmes mérkőzésen húzta be a pontokat vasárnap délután NB I/B-s csapatunk, jövő szombaton Algyőre utaznak.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Juhász ’99 Füzesabonyi SC 29-28 (11-12)

NB I/B-s felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 100 néző. Vezette: Sándor, Szabó. Orosháza: Miklós, Lipták, Kurán (kapusok), Knezevic 14, Szeitl 1, Héjja 2, Pásztor Á., Nagy 2, Soós 4, Pámer, Jancsó, Jóga 5, Branyiczki 1, Novák, Zalai, Bella. Edző: Bárány Zsolt.

A hazai csapat számára nehezen indult a vasárnap délutáni bajnoki találkozó, a technikai hibák és a pontatlan lövések következtében futottak az eredmény után az orosházi srácok. A félidő utolsó öt percére kapták össze magukat Bárány Zsolt tanítványai, és tették szorossá a játékrész végét. Egygólos vendégelőnyt mutatott az eredményjelző a szünetben.

Marko Knezevic 14 alkalommal volt eredményes (Fotó: Tóth Emese)

Marko Knezevic 14 alkalommal volt eredményes (Fotó: Tóth Emese)

A második félidőben nagy lelkesedéssel vetette bele magát a játékba a hazai gárda, egyenlítettek, majd a vezetést is átvették. A játékrész közepére aztán ismét felzárkóztak a vendégek, újra náluk volt az előny, és jött a gólra gól játék, kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán. Az 56. percben még két góllal vitt az ellenfél, de ekkor egy utolsó rohamra indultak az OFKSE játékosai, mely meghozta eredményét. Sikerült egyenlíteni, majd az utolsó percben vezetett támadást egy klasszis beállós-góllal zárni, így egygólos hazai győzelmet könyvelhettünk el. Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott csapatunk ezen a délutánon.

Bárány Zsolt edző: – Úgy látszik, a csúnya játék lehet az eredményes, mert azzal legalább két pontot szereztünk, míg a szép játékkal eredménytelenek voltunk. Remélem, azért nem ez marad a trend.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.