U23: jól küzdöttek a srácok

nbib_nyiregy_smMéghozzá az élvonalba igyekvő Nyíregyháza ellen. A győzelem nem jött össze, azonban a hozzáállásért dicséret illeti a csapatot.

Nyíregyházi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 32-28 (15-12)

NB I/B-s bajnoki felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés, Tiszavasvári Városi Sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Kovács, Wenzel. Orosháza: Lipták – Héjja 2, Nagy A. 3, Bella 4, Branyiczki 2, Jancsó 4, Jóga 3. Csere: Kurán (kapus), Pásztor Á., Soós 4, Pámer, Zalai, Novák, Simon 6. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 18, ill. 8 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 7/5.
 

Szombat este idegenben a Nyíregyháza volt az ellenfele az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as csapatunknak, mely szűkített kerettel indult útnak: Stojanov és Sándor sérülés miatt, az NB I-ben is szereplő játékosaink a vasárnap esti bajnoki okán nem tartottak a gárdával.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, fej fej mellett haladtak a csapatok. A 22. percben is még 11-11 állt az eredményjelzőn. Ekkor jött egy kisebb orosházi megingás, amit a rutinos hazaiak rögtön ki is használtak, és kialakították a félidei háromgólos előnyüket.

Fotó: Racskó Tibor

Kiegyenlített küzdelem folyt a pályán (Fotó: Racskó Tibor – szon.hu)

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: felváltva estek a gólok, a felmerülő hibákat könyörtelenül büntette az ellenfél, de így is maximum öttel vittek a hazaiak. Az utolsó öt percnek mínusz háromnál vágtunk neki, és a kettőért is támadhattunk, de nem jött össze, és végül néggyel nyert a nyíregyházi együttes.

Az orosháziak srácok taktikusan, higgadtan, az edzői utasításokat maximálisan betartva játszottak az NB I-be igyekvő hazaiak ellen, a kezdőcsapat mellett a cserék és az ifjúsági játékosok is helyt álltak.

Bárány Zsolt edző: – Kiválóan játszott szűkített keretünk, gratulálok a srácoknak. Egy győzelemmel felérő játék volt.

A folytatás: 2016.04.17. vasárnap 14:00 OFKSE LINAMAR U23 – Juhász’99 Füzesabonyi SC.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.