Szombaton érkezik a Csurgó

vladanjordovic_13Jordovic edző szerint jóvá kell tenni a tatabányai első félidőt, és bár a vendégcsapat a favorit, mindenkinek kötelessége a legtöbbet kihozni magából a pályán.

Február 20-án hazai pályán folytatódik a bajnokság NB I-es felnőttcsapatunk számára, érkezik a Csurgó együttese. Sok pihenőnk ezután sem lesz, hiszen jövő kedden már a Szeged is Orosházán lép pályára. Elsőként a Csurgó elleni esélyekről kérdeztük a vezetőedzőt, Vladan Jordovicot.

– A Csurgó csapata évek óta folyamatosan a tabella élbolyához tartozik a hazai bajnokságban, felismerhető, rájuk jellemző rendszerben játszanak, amit Sótonyi László alakított ki. Minőségi, válogatott kaliberű játékosokból állnak össze, de a kollektív fegyelmezettség, ami igazán jellemzi őket. A kötelességünk az, hogy jóvátegyük a Tatabányán nagyon gyengén lejátszott első félidőt. Úgy kell játszanunk, ahogy a Balatonfüred ellen, ha fel szeretnénk venni a harcot. Nagyon fontos, hogy minden játékos adjon hozzá, függetlenül attól, hogy mennyit töltenek a pályán és milyen feladatot kapnak. Hiszem azt, hogy az ellenfél neve és tekintélye nagy motiváció lesz az összes játékosomnak. Szükség lesz a szurkolóink támogatására is, hogy a nézőtérről bejövő energia pluszt adjon nekünk a pályán. Remélem, hogy az egészségügyi állapotok kicsit kedvezőbbek lesznek, és komplett csapattal tudunk nekivágni a nagy csatának. Az eredmény értelmében a Csurgó a favorit, a feladatunk, hogy maximálisan harcoljunk az elejétől a végéig – nyilatkozta vezetőedzőnk.

OFKSE-LINAMAR – Csurgó KK február 20. szombat, 18:00 Eötvös-csarnok.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.