NB I ifi: elindult a szezon

plerifi_smMéghozzá idegenben – csütörtök késő délután a fővárosban játszott csapatunk. Kevesen voltunk, nagyot küzdöttünk, végül biztosan nyert a PLER.

PLER-Budapest – Orosházi FKSE-LINAMAR 45-31 (19-16)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Lőrinci Sportcsarnok, 100 néző. V.: Acsai, Kolarovszki. Orosháza: Majdán, Rákóczi (kapusok), Novák 9, Wágner 1, Sütő 6, Simon 3, Bella 8 (5), Kiss Alex 2, Kristofóri 1, Németh 1, Zalai, Szigetvári. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 5/5.

Február 4-én megkezdte a tavaszi szezon küzdelmeit NB I-es ifjúsági csapatunk, a tabellamásodik otthonába utazva. Jól is indították a játékot a mieink, a támadásaink kifejezetten eredményesen működtek, melyhez társult a kiváló kapusteljesítmény, tartottuk magunkat az első félidőben.

aaa

Sütő Martin (9) hat gólt szerzett ( Fotó: www.facebook.com/FTC.PLER.Kezilabda)

 

A második játékrész elején már látszott a csapattagokon, hogy fáradnak, ráadásul cserére sem volt sok lehetősége edzőnknek, kevesen tudtak elutazni a találkozóra. Fokozatosan növelte előnyét a hazai gárda, és bár az orosháziaknál a küzdőszellemmel nem volt gond, végül kijött a két csapat közti különbség és magabiztos PLER győzelem lett a vége.

Buday Dániel edző: – Az akarattal, küzdőszellemmel elégedett vagyok, úgy gondolom, ha ezt a játékot mutatjuk a folytatásban is, jó esélyünk lesz azokkal a csapatokkal szemben, akik a közvetlen riválisaink.

Folytatás itthon: február 14. vasárnap 16 óra Orosházi FKSE-LINAMAR – Mezőkövesdi KC.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.