OSB: jól látszik a fejlődés

ball_50Az idény legjobb formáját nyújtották a még mindig számos sérüléssel küszködő serdülők Békéscsabán, a felsőházi középdöntő utolsó előtti találkozóján.

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE 34-28 (17-17)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság felsőházi középdöntő, Békéscsaba, 50 néző. V.: Nagy, Túróczy. OFKSE: Varga, Boldizsár (kapusok), Balogh I. 5, Andrikó 3, Blaskó 9, Csányi R. 2, Csányi Z., Tatai 2, Földi, Eszes, Kollár, Kiss Axel, Deák, Szabó Cs. 5, Szemenyei 2. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2.

Pásztor István: – A szezon eddigi legjobb mérkőzését játszottuk, szerencsére sérültjeink közül néhányan már visszatértek és játéklehetőséghez is jutottak. A kapuban is jó teljesítményt nyújtottunk. Az első félidőben támadásban és védekezésben is maximálisan betartották a srácok, amit megbeszéltünk, végig jól bírtuk erővel. Sajnos a második játékrészben ez az erő elfogyott és a technikai hibák, valamint a gyenge lövőszázalék miatt maradtunk alul. Mindezek ellenére ezen a mérkőzésen nagyon jól látszott, hogy mennyit fejlődtek a srácok mind egyénileg, mind csapatban.

A felsőházi középdöntő utolsó mérkőzését február 4-én, csütörtökön 16:00 órától játsszák serdülőink az Eötvös-csarnokban az Újkígyós csapata ellen, szeretettel várunk mindenkit!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.