U10: nagyot küzdöttek a gyerekek

Hétvégén az U10-es fiúk számára is elkezdődött a kisiskolás bajnokság. Az orosházi gyerekek a Gyula és a Pick Szeged csapataival mérkőztek meg.

Orosházán, a Táncsics csarnokban rendezték meg a kisiskolás bajnokság régiós küzdelmeinek első fordulóját, nyolc csapat részvételével. Kósa Balázs edző növendékei jól szerepeltek a nyitányon. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Gyulasport NKFT 16-7 (5-3)
Orosházi FKSE – Pick Szeged I. 11-11 (5-5)

A csapat tagjai: Tóth Nándor, Tóth Attila, Szénási Vendel, Gelegonya Bence, Nánási Máté, Császár Áron, Janowszky Soma, Gábor Zalán, Ökrös Zsombor, Kiss-Horváth Bence, Szilasi-Horváth Márk, Somogyi Szabolcs.

Kósa Balázs edző: – Az idén három ember kivételével egy évvel fiatalabb játékosokkal állunk ki ebben a bajnokságban, de ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel megyünk ki a pályára. Az eredménnyel elégedett vagyok, hatalmasat harcoltak a gyerekek, de a csapat nagy része támadásban megilletődötten játszott, ez volt az első ilyen mérkőzésük. Nem mindenki tudta megcsinálni azt, amit tud. A jövőben azon fogunk dolgozni, hogy ezen tudjunk változtatni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.