Magabiztos győzelem ificsapatunktól

Buday Dániel edző szerint azt mutatta a gárda, amit megbeszéltek, és ez meg is hozta a kiváló eredményt a vasárnap délutáni találkozón.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Eger SBS 41-30 (24-9)

NB I-es ifjúsági férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 100 néző. Vezette: Hirth, Őry. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Zvolenszki, Zalai 6, Bella 6, Simon 2, Novák 7, Wágner 2, Sütő 7, Szigetvári 1, Kristofóri 1, Kiss Alex 6, Blaskó 3. Edző: Buday Dániel.

Magabiztosan kezdték a vasárnap délutáni bajnoki mérkőzést Buday Dániel vezette „fiaink”, alaposan megléptek a vendégektől, a 10. percben 6-1 állt az eredményjelzőn, majd a félidő közepére sem változott a játék képe: a 17. percben már 13-3-ra vitt a hazai gárda. Biztos kézzel értékesítették a gólokat a srácok, és jó játékot mutatva sorra vették be az egriek kapuját, a félidőig 24-szer, míg az egriek mindössze kilencszer találtak a hálóba.

A második félidőben folytatódott a gyors játék, és bár valamennyit ledolgozott hátrányából a vendégalakulat, a biztos vezetés nem forgott veszélyben: a 39. percben 28-17, a 49. percben 37-22 állt az eredményjelzőn. Az utolsó percekben számos indításgóllal mérsékelték hátrányukat az egriek, a végén azonban még így maradt a fölényes hazai győzelem.

Buday Dániel edző: – Elégedett vagyok a hozzáállással, azt láttam a pályán, amit megbeszéltünk. Ezen az úton kell továbbhaladni.

Méghozzá ismét itthon, a folytatás: október 4. vasárnap 14:00 óra – Orosházi FKSE-LINAMAR – Váci KSE.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.