NB I/B: nem ment a játék Lajosmizsén

NB I/B-s csapatunk a hétvégén idegenben lépett pályára, hétgólos vereség lett a vége. Jövő hétvégén érkeznek a MOL-Pick Szeged U23-asai.

CYEB Mizse KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 36-29 (20-12)

NB I/B-s felnőtt bajnoki kézilabda-mérkőzés, Lajosmizse, 120 néző. Vezette: Csányi, Zörgő. Orosháza: Lipták – Héjja 1, NAGY 5, Bella 2, Sándor 2, Soós 3, Jóga 1. Csere: Kurán, PÁSZTOR M. 7, BRANYICZKI 4, Pásztor Á., Pámer, Zalai 2, Hegyi 1, Zvolenszki 1, Jancsó. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 16, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 6/3.

Szombat délután Lajosmizsére utazott az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as gárdánk. Bárány Zsolt edző a találkozó előtt úgy fogalmazott, tisztes helytállást vár. A mérkőzés nem alakult jól orosházi szempontból: az első félidőben sok hibával játszottak a mieink, támadásban és védekezésben egyaránt, ahogy a tréner fogalmazott – már a meccs után – az első játékrészben eldőlt minden. Nyolcgólos hátránnyal mentek szünetre.

A második félidőben javult némileg a játékunk, azonban a rutinos hazaiak nem engedték ki a kezükből a találkozó irányítását, és végig vezetve magabiztos győzelmet arattak.

Bárány Zsolt edző: – Csalódott vagyok, messze nem azt a csapatot láttam, amelyet legutóbb itthon. Megint előjött az „idegenbeli szindróma”, nagyon tartottak az ellenféltől a srácok, ami leblokkolta őket. Javítanunk kell a magabiztosságon: el kell hinniük, hogy meg tudják csinálni, és ezt tettekkel is bizonyítani.

A folytatás itthon: szeptember 26. szombat, 18:00 óra – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – MOL-Pick Szeged U23.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.