NB I/B: szeptember közepén bajnoki rajt

Egészen pontosan szeptember 13-án, vasárnap 18 órától, az első ellenfél a Kecskemét együttese, itthon.

ARAGO Törökszentmiklósi KE, Balassagyarmati Kábel SE, Békés-Drén Kézilabda Club, CYEB Mizse KC, FTC KN Kft., Füzesabonyi Sport Club, KTE-Kisokos, Levendula Hotel FKSE-Algyő, MOL-Pick Szeged U23, Nyíregyházi KC, ÓAM-Ózdi KC, Orosházi FKSE-LINAMAR U23, Törökszentmiklósi Székács, VKK Nyírbátor – az NB I/B férfi felnőtt bajnokság keleti csoportjának 14 csapata. A bajnoki sorsolást közzétette a Magyar Kézilabda Szövetség, eszerint csapatunk szeptember 13-án, vasárnap 18 órakor indítja a pontvadászatot, méghozzá hazai pályán a KTE-Kisokos gárdája ellen.

A fiúk gőzerővel készülnek a nyitányra, július 20-án indították a felkészülést. Bárány Zsolt edzőtől megtudtuk, hogy ez a negyedik hetük a felkészülésben. Ez idáig többségében a fizikális felkészülésen volt a hangsúly, fő szerepben a futó és kondicionáló edzésekkel.

– Jól alakul a felkészülésünk. A játékosok hozzáállása példamutató, mindenki a legjobbat akarja kihozni magából, hogy a rajtnál minél előnyösebb pozícióban legyen. Mostantól már indulnak a labdás edzések is, persze a fizikális részt sem hagyjuk el. Edzőmeccset tervezünk többek közt az Algyővel, a Dabassal és a Makóval, illetve egy hazai kupán is pályára lépünk – mondta el Bárány Zsolt.

Az NB I/B további sorsolását a Magyar Kézilabda Szövetség honlapján találják.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.