Megkezdődött az alapozás

Kemény hetek várnak felnőttcsapatunkra, az edzések mellett felkészülési mérkőzésekkel. A cél ismét a felsőház.

Hétfő reggel elkezdte a felkészülést a 2015/2016-os szezonra az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es felnőtt férfi kézilabdacsapata. A keretben – mint ahogy arról már hírt adtunk – több változás is van, illetve az Universiade küzdelmeiben a magyar válogatott tagjaként szereplő orosházi játékosok jövő hétfőtől csatlakoznak.

– Az első tíz napban erősítés, fizikai felkészítés lesz, majd edzőmeccseket is iktatunk a programba. Kemény munka vár ránk a következő hetekben. Nagyon erős a magyar bajnokság, de azon leszünk, hogy minél jobb eredményt érjünk el idén is – adott gyorsmérleget Vladan Jordovic vezetőedző.

A játékosok az elmúlt hetekben is dolgoztak már, az egyéni képzések után érkeztek a hétfő reggeli erőnléti felmérőre, délután pedig már a labda is előkerült.

– A legfőbb célunk: megtartani az előző szezonban elért szintet, és ismét a legjobbak közt, a felsőházban végezni. A feladat nem egyszerű, hiszen a magyar bajnokság nagyon erős, ráadásul 12-ről 14 csapatosra bővült. Ez újabb kihívás számunkra is. A keret 99 százalékban összeállt, hat fiatal is a felnőttekkel edz, illetve egy jobbátlövő igazolását tervezzük még – mondta el a klubelnök, Vajer Tamás.

Az edzések mellett jönnek majd az előkészületi mérkőzések is, illetve augusztusban egy felkészülési tornát is rendezünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.