Hajrá, Orosháza! Köszönjük!

Többek közt ezt is üzenték az ifjú kézilabdások azokon a lufikon, melyeket az Orosháza Cup záróünnepségén engedtek a magasba. Három napon át ismét Orosháza volt az utánpótlás kézilabda fővárosa.

Negyedik alkalommal adott otthont városunk június első hétvégéjén az Orosháza Cup nemzetközi utánpótlás kézilabdatornának. Péntektől vasárnapig pattogott a labda, fiúk és lányok több korcsoportban, több helyszínen versengtek a legjobbaknak járó elismerésekért.

– Nagyon jó mérkőzéseket hozott az idei megmérettetés, komoly csatákat láthattunk, főként vasárnap, amikor már a helyezések sorsáról döntöttek a csapatok. Egy igazi kézilabdafesztivál volt Orosházán, ahol a legkisebbektől, a szivacskézilabdásoktól kezdve a serdülőkkel bezárólag 48 csapat mintegy ötszáz ifjú kézilabdása mérhette össze felkészültségét. Úgy hiszem, a rendezvény méltó volt az orosházi kézilabdához, és bízunk abban, a már hagyományosnak nevezhető program folytatódik jövőre is – mondta el az OrosCafénak a fő szervező, Tatai Tamás a kézilabdatorna záróprogramján.

A kis kézilabdásoknál nagy volt az öröm az éremátadón (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Amelynek – idén először – a rendezvénytér adott otthont. Vasárnap délután vehették át érmeiket, okleveleiket a legjobbak városunk polgármesterétől, Dávid Zoltántól.

Méltó szezonzáró volt a háromnapos rendezvény, ahol tapasztalatokat szerezhettek a tehetséges gyerekek, felmérhették, hol tartanak jelenleg a munkában, és megmutatták, a kemény edzések nem voltak hiábavalók.

A hétvégi programon természetesen az orosházi kézilabdások is versenybe szálltak, majd több korcsoportban érmekkel és különdíjakkal zártak az ONKC és az OFKSE fiataljai. Részletes eredmények a torna hivatalos oldalán, ide kattintva.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.