Indul a kézilabda-nagyüzem

Rövidke bajnoki szünetet követően a héten ismét versenybe szállnak sportolóink a legkisebb szivacskézisektől az NB I-es felnőtt gárdáig. Nyolc csapatunk lép pályára, több együttesünkért hazai környezetben is szoríthatunk, lássuk a részletes programot!

NB I-es felnőtt csapatunk május 5-én, kedden a Tatabánya otthonába látogat, majd 9-én, szombaton 18:30-tól Orosházán, az Eötvös-csarnokban zárja a 2014/15. évi bajnoki szezont a Csurgó ellenében.

Az NB I/B-ben szereplő junior együttesünk május 10-én, vasárnap 14:00 órától hazai pályán, az Eötvösben látja vendégül a MOL-Pick Szeged U23-as gárdáját.

Serdülőink május 7-én, csütörtökön szintén hazai környezetben, a Táncsicsban fogadják a Kisvárdai KC SE gárdáját az OSB felsőházi rájátszásának utolsó fordulójában. A találkozó 16:00 órakor kezdődik.

A gyermekbajnokság régiós alsóházában eddig hibátlanul szereplő U14-es utánpótlás csapatunk május 10-én, vasárnap délelőtt Gyulán lép pályára és két mérkőzést játszik.

U12-es együttesünk a Régió bajnoka címért száll versenybe május 9-én, szombaton. A fiúknak hazai pályán, a Táncsics sportcsarnokban szurkolhatunk két meccsen is, 09:50-től és 14:50-től.

Az U10-es gyerekek május 8-án, pénteken Békéscsabán játszanak bajnoki fordulót, majd az U9-es korosztállyal kiegészülve 9-én, szombaton Debrecenben meghívásos utánpótlás tornán szerepelnek.

Legkisebb szivacskézilabdázóink, az U7-es fiúk május 9-én, szombaton Kecskemétre utaznak, ahol a kisiskolás bajnokság utolsó fordulóját játsszák majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.