Bemutatkozunk: Miklós Gergő és Szeitl László

Új játékosainkat bemutató sorozatunkban az ausztriai junior EB-ről nemrégiben hazatért és ott 9. helyet szerző válogatottakat, Miklós Gergőt és  Szeitl Lászlót szólaltattuk meg.

Miklós Gergő: – 1994. november 4-én születtem Szegeden. 2004-től kézilabdázom, először a Szeged, majd a Csurgó csapatában szerepeltem. Kétszer nyertem gyermekbajnokságot, az NB I-es junior bajnokságban bronzérmet szereztem. Korábban tagja voltam a serdülő, az ifjúsági, most pedig a junior válogatottnak.
Fejlődni jöttem Orosházára, mindenképpen hosszú távon gondolkodom az itteni csapattal. Az NB I-es csapattal cél a felsőházba jutás, az NB I/B-s együttessel pedig a tisztes helytállás és a biztos bennmaradás.

Mikós Gergő és Szeitl László

Szeitl László: – 1994. június 1-jén születtem, a Tapolcai VSE-ben kezdtem kézilabdázni. 2009-től mostanáig az MKB Veszprém csapatában játszottam, ahol serdülő, ifjúsági és junior bajnoki címet szereztem. Diákolimpiai aranyérmet és 2013-ban NB I/B-s bajnokságot is nyertem.
Orosházán minél jobban szeretnék fejlődni a vezetőedző kezei alatt. Szándékom, hogy az NB I-es csapat biztos tagja legyek, ennek érdekében hosszú távú szerződést kötöttem a csapattal. Cél a felsőházba jutás és a minél jobb EHF-kupa szereplés.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.