A fiatalok is Gyöngyösön kezdtek

I. osztályú serdülő és ifjúsági csapataink csütörtökön délután Gyöngyösön indították a 2019/2020-as bajnoki szezont, sajnos – a felnőttekhez hasonlóan – nekik sem sikerült a pontszerzés a Mátraalján.

HE-DO B.Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE-LINAMAR 29-24 (13-9)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Gyöngyös, 50 néző. V.: Kovács T. Széles. Orosháza: Finta, Paulik (kapusok), Bencsik 3, Borbély 1, Farkas S. 2, Badar 1, Furka 1, Szabó M. 4, Gorzsás 3, Gönczi 4, Hegedűs 1, Nadicsán 2, Nagy Konrád 2, Nagy Kristóf . Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 1/1.

Héjja Ádám: – A kézilabdába nem fér bele az egyénieskedés, a dekoncentráltság, mert ezek szülik a hibákat. Az első és a második félidőben is volt egy három-négy perces kihagyása a csapatnak, amikor el tudott menni a Gyöngyös. Csapatként kell küzdeni a céljainkért, ami remélem a következő mérkőzésen már látszódni fog.

* * *

HE-DO B.Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE-LINAMAR 29-24 (16-7)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Gyöngyös, 150 néző. V.: Kovács T. Széles. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Molnár G. 7, Pavuk 2, Farkas A. 4, Szabó A. 1, Szabó D. 1, Bódai, Andrikó 6, Farkas S., Szabó M. 3, Gorzsás, Hegedűs. Mb. edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 6/3.

Héjja Ádám: – Az első félidőt odaajándékoztuk az ellenfélnek, így már csak zárkózni tudtunk. A második félidőben sok szép dolgot csináltak a fiúk, volt küzdés, gólra törő játék, és ami a legnagyobb erénye volt a csapatnak, hogy egy percig sem adták fel.

Az orosházi fiúk szeptember 5-én, csütörtökön délután 15:00, illetve 16:45 órai kezdettel a Dabasi KC VSE csapatait fogadják a Táncsics-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.