Előrelépésben, fejlődésben bízva – a B-válogatottban játékosaink

Benis Bence, Németh Gábor, Németh László és Benmiloud Yassine – ők azok, akik a magyar felnőtt férfi kézilabda B-válogatottal dolgozhatnak.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, április végén edzőtáborba vonul B-válogatottunk Juhász István szakmai igazgató irányításával, majd a négy napos közös munkát követően két felkészülési mérkőzést játszanak. Négy orosházi játékos kapott meghívást a keretbe, őket kérdeztük arról, mit várnak a válogatott programtól.

Benis Bence, Németh Gábor, Németh László és Benmiloud Yassine

Benis Bence
– Jó felkészülést, eredményes munkát és sikeres mérkőzéseket várok az április végi-május eleji programtól. Korábban is volt már lehetőségem a B-válogatottal fejleszteni tudásomat, hasznos tapasztalatokat szerezni – ebben bízok most is. Jó közösségben dolgozhatunk majd.

Németh Gábor
– Nagyon örülök, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, a munkám elismerése ez. Korábban az utánpótlás-válogatottakban már dolgoztam, jó lesz ismét a válogatott-közegben. Nagyon várom az edzőtábort és a meccseket is, a keretből többeket ismerek, bízom a hasznos munkában.

Németh László
– Úgy vélem, ez a B-válogatott program is jó felkészülési lehetőséget nyújt majd az Universiadéra. Két meccsünk lesz a lengyelek ellen, akikkel korábban már játszottunk. A keretünkben voltak kisebb változások, több új játékos érkezett. Ezúttal is jó felkészülést és izgalmas mérkőzéseket várok.

Benmiloud Yassine
– Nagyon örülök, hogy a B-válogatottban bizonyíthatok, nagy megtiszteltetés. Korábban már kaptam behívót, de sérülés miatt nem tudtam utazni. Most bizonyítani szeretném, hogy ott a helyem, és csapattársaimmal együtt szeretnénk megmutatni: jó munka zajlik Orosházán.

A fiúk április 27-én kezdik meg a közös felkészülést, majd május 1-jén és 2-án a lengyel B-válogatottal mérkőznek meg Balatonfüreden, illetve Veszprémben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.