U14: az alsóház élén

2000-es együttesünk újabb két győzelmet szerzett a régiós döntő alsóházi rájátszásában, így Héjja Ádám edző csapata hibátlanul és magabiztosan őrzi vezető helyét a tabellán.

Az U14-es fiúk április 19-én, vasárnap Mezőberényben léptek pályára. Mindkét mérkőzésüket sikerrel vették, ezzel továbbra is száz százalékosak a rájátszásban. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – KIKI Sport Kft. 17-8 (8-5)
OFKSE: Boldizsár Dominik, Sebők Balázs (kapusok), Csányi Roland (3 gól), Curpás Marcell (3), Kiss Szabolcs, Kiss Roland (1), Szemenyei László (3), Kurta Ákos (3), Árus Bence (1), Patakfalvi Botond, Andrikó Ádám (2), Balogh István (1), Tatai Dávid.

Köröstarcsai KSK – Orosházi FKSE 15-24 (8-10)
OFKSE: Boldizsár Dominik, Sebők Balázs (kapusok), Csányi Roland (4 gól), Curpás Marcell (3), Kiss Szabolcs, Kiss Roland, Szemenyei László, Kurta Ákos (4), Árus Bence, Patakfalvi Botond, Andrikó Ádám (8), Balogh István (4), Tatai Dávid (1).

Héjja Ádám edző

Héjja Ádám: – Gratulálni szeretnék a csapatomnak, hogy az alsóházi rájátszásban továbbra is meg tudtuk tartani a veretlenségünket. Az első mérkőzésen nagyon bealudtak a fiúk, így sok hibával játszottunk, de ennek ellenére is sikerült a védekezésünkkel felőrölni az ellenfél játékát. A következő mérkőzés nagyon fontosnak számított, mivel a 2. helyezettel játszottunk. A második félidő 8. percéig fej fej mellett álltak a csapatok, de utána sikerült a kemény, pontos védekezésünkkel és kreatív támadójátékunkkal egy 11-2-es szériát játszanunk, így a mérkőzés végére megnyugodhattunk. Ezen a mérkőzésen gratuláció jár minden egyes játékosomnak, mindenki hozzátette a saját maga kis dolgát és a küzdelemből is jelesre vizsgáztak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.