U23: szép győzelem hazai pályán

Péntek este érkezett az Algyő, a pontokat itthon tartották a fiúk. Kemény három meccs jön még a bajnokságban.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – EX-ON FKSE Algyő 31-27 (19-11)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 150 néző. Vezette: Szécsi, Szőke. Orosháza: Miklós – Tárkányi 2, STRANIGG 5, KNEZEVIC 7, Szélpál 1, Pásztor M. 5, SZEITL 5. Csere: Lipták (kapus), Jancsó 1, Nagy 2, Soós 3, Pásztor Á., Simon, Zalai, Sándor, Szenteszki. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 14, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 7/5.

Péntek este hazai közönség előtt lépett pályára az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as csapatunk. Nyitott védekezéssel kezdtünk, próbáltuk távol tartani az ellenfél lövőit – sikerrel. A védekezésből aztán gyors támadásokat tudtunk vezetni, és ezeket eredményesen is fejeztük be. A felállt fal ellen is igazi csapatként küzdöttek Pásztor István legényei, jó megoldásokat láthattunk. Nyolc góllal vittünk a szünetben.

A második játékrészre sikerült átmenteni a lendületet, sőt, a zártabb védelem is jól működött csapatunknál. A 45. perctől a cserejátékosok is lehetőséget kaptak, és éltek is vele, hozzátették a jó játékot, eredményesen kapcsolódtak be a küzdelembe. A vége négygólos orosházi győzelem lett.

Pásztor István: – Pici lépést tettünk ahhoz, hogy elkerüljünk a kiesőzónából. Kemény három meccs vár még ránk, bízom abban, hogy sikerül céljainkat elérni. A szurkolóinak ezúttal is köszönjük a lelkes biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.