Az Orosháza ellen térhet vissza Zdolik Bence

A Csurgó és a Veszprém ellen alulmaradó fürediekhez hasonlóan az Orosháza is két vereséggel áll a pontvadászatban. Az összecsapás egyik érdekessége, hogy az alapszakaszban a BKSE idegenben kikapott vetélytársától, igaz, az a meccs már tét nélküli volt a Balaton-partiaknak – írja a VEOL.hu.

– Az orosházi nem egy „könnyű” pálya – reagált a lap érdeklődésére Csoknyai István. A balatonfürediek szakvezetője kiemelte: a házigazda várhatóan mindent elkövet a siker érdekében, s igyekszik majd kihasználni azt, hogy csapatának alig volt ideje a felkészülésre.

– Ezek az egynapos felkészülések egyáltalán nem egyszerűek – utalt arra a szakember, hogy német Melsungen elleni EHF-kupa mérkőzést követően vasárnap este hazaérő alakulatának nem sok ideje volt a regenerálódásra és a célzott munkára. A szerdai találkozó után ráadásul még egy idegenbeli fellépés vár a héten a fürediekre, akik szombaton az RK Nexe vendégeként Horvátországban lépnek pályára.

– Nagy darálóban vagyunk, de úgy érzem, hogy a csapat egyre jobb, és egységesebb. Bízom benne, hogy a Németországban mutatott tempóból átmentünk valamit a bajnoki meccsre is. Jó hír, hogy a sérülés miatt négy hónapot kihagyó Zdolik Bence újra játékra alkalmas.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.